Trusted by Moms Throughout the years we have been perfecting the craft of creating amazing educational toys. At Mommy Hana we strive at attaining perfection in creating fun yet educational toys.

AWARDS

OUR PRODUCT

CUSTOMERS TESTIMONIALS

Azza Elite

Islamic Audio Device ini, sangat-sangat bagus. Yang ada baby ni, anak susah nak duduk diam dalam kereta. So IAD ni adalah gadget diorang. Saya bagi anak saya dengar lullaby, terus tertidur.

Dr Sheikh Muszaphar Shukor

Morning Boys . Received this beautiful Ebook-Ku MommyHana Islamic Special Edition. Totally awesome . It sure keep the boys occupied for several minutes … TQ for the wonderful educational book

Niena Azman

Well..well.. semua org nk anak die pandai, nk anak die menjadi soleh.. menjadi insan yg berguna.. bergantung pd kte mcm mne nk corak anak kte.. yg penting ajaran dr umah sgt2 penting untuk anak kte.. sb die akan copy paste ap yg kte buat,cakap dan perangai kte. Thank you MommyHana

Adam Fateh Lee

Ok, Fateh dapat buku bunyi bunyi  ini dari MommyHana. Ada doa-doa, 25 nama rasul, abc, cara solat dan banyak lagi 👍👍 Rugi kalau tak beli. Macam-macam kebaikan ada tau~

Izreen Azminda

Bukan nk cakap la sejak ada Islamic audio device ni.. Mudah keja mama.. Mcm2 ada.. Adik dari buat perangai bukak jer Islamic audio device ni terus senyap Tgk2 dah tdo dah.. Yg si abg pun sama.. Dapat buku dari @mommyhanababyshop asyik ngadap tu jer sbb seronok tekan2 buku tu ada bunyi 😅Mcm2 boleh belajar.. Pendek cerita tk…

Rosmiza Razak

Sekarang mana2 pergi memang kkza bawak Islamic Audio Device ni ❤️ ada 7 pilihan music, banyak kan! Maryam suka dgr, tambah2 bila long distance bukak ja bacaan surah kat Maryam, kejap ja tido (dh mmg kki tido) haha.. nk tgk details cepat tgk ig story kakza, kakza share how this device works! ❤️ Tq MommyHana.

RESELLER ACHIEVEMENT

Arzieyana Ariffin

Asbab menyertai mommyhana saya ingin menambah pendapatan kewangan saya lebih stabil daripada dahulu. Selain itu, dapat juga mengubah hidup dari biasa ke luar biasa. Selepas join mommyhana saya dapat selesaikan beberapa hutang saya sebelum ini, saya dapat beri duit kepada mak ayah serta juga boleh berlanja keluarga.

Husna Ahmad

Sebab join mommyhana ingin membantu keluarga bila-bila masa sahaja tanpa perlu menunggu gaji. Dapat meluangkan lebih masa lagi bersama keluarga dan boleh pulang ke kampung tanpa menunggu masa yang sesuai. Selepas join mommyhana saya mempunyai kewangan yang secukupnya dan mempunyai wang simpanan untuk keluarga.

Nik Hilyati

Kaknik tak ada kerja hakiki dan suami juga bukan penjawat awam yang bakal menerima pencen. Kaknik pernah merasa susahnya nak dapatkan sesuatu ketika berhenti kerja dulu sehingga banyak yang tak dapat ditunaikan. Kaknik tak nak anak-anak tak dapat apa yang mereka inginkan zaman kecil mereka. Nak baju raya cantik2, nak toys best2, nak tadika best2,…

Rasyidah Izzati

Nak bantu keluarga & beri apa sahaja yang mereka nak dari segi kewangan. Nak bantu semua ahli team SuriKayaRaya untuk ubah hidup dari biasa ke luar biasa. Daripada hidup susah ke hidup yang lebih senang, stabil dan selesa. Nak buat kenduri akikah untuk anak. Nak pergi umrah dan jejak tanah haram. Nak bantu semua orang…

Suraya Zainal

Ingin bahagiakan mak, suami, anak anak dan keluarga terdekat. Boleh berbelanja untuk diorang tak kira masa (dari segi keselesaan, rawatan, percutian). Menolong seramai mungkin orang miskin dan anak anak yatim. Membantu surirumah keluar dari zone selesa dan bantu mereka menjana income sendiri

Kami sentiasa mencari ahli keluarga

Sekiranya anda berminat untuk berniaga dibawah bimbingan kami sebagai DROPSHIP atau agen. Kami sangat mengalu-alukan kehadiran anda.

FROM OUR BLOG